HTC Touch Diamond - Jeg er tilfreds

Jeg har haft min HTC Touch Diamond i en 14 dages tid nu, og vil starte med at sige at jeg er utrolig glad for købet.
Den gamle telefon jeg havde blev udelukkende brugt til sms og tale, mens min nye HTC er blevet et rent nervecenter for mig.

Man kan komme på nettet med HTC enten ved hjælp af 3G eller man kan benytte Wi-Fi til at hoppe på diverse åbne netværk man støder på rundt omkring. Det er meget sjældent at jeg oplever problemer med at komme på nettet.
Jeg har alle de programmer og funktioner jeg har behov for i hverdagen i denne lille enhed, og føler derved en tryghed i mit firma hvor alt sker online. Jeg kan hurtigere agerer i forskellige situationer hvor der er behov for det. 
HTC'en er simpelthen en mini computer hvor jeg kan:

 • gå på nettet som normalt via indbygget browser.
 • følge med i min normale nyhedsstrøm via RSS feeds fra nettet.
 • bruge Messenger eller anden IM tjeneste.
 • checke mine mails løbende og synkroniser med min stationære computer når jeg vil
 • benytte Office programmer
 • bruge GPS. Automatisk finde min position via satellit og via Google Maps finde vej. Kan fungerer som en GPS du kender fra bilen.
 • høre radio og afspille mp3
 • tage billeder, optage video og lave video samtaler.
 • få opdateret vejrudsigt i mit område
 • og naturligvis skrive sms'er og tale som andre mobiltelefoner.

Denne Touch Diamond overrasker mig tit med de muligheder der er i den. Og jeg slipper for at skulle slæbe rundt på min bærbar når jeg er ude i privat eller forretningsmæssig øjemed. Og min IPod får også lov til at blive hjemme mere og mere.

Allan Bøgild Pedersen skriver en række spændende indlæg omkring HTC og hans blog er et kig værd hvis du godt kan lide teknologi og gadgets.

Du kan også tage et kig på Martin Nielsens blog hvor han skriver om sine oplevelser med HTC Touch Diamond.

Har du selv nogle erfaringer med HTC? Eller har du nogle gode ressourcer jeg burde checke ud, så skriv meget gerne en kommentar.

Kommentarer

Skriv en kommentar »

 1. 1. august 27th, 2008 klokken 12:25

  Tillykke med din nye mobil. Det er også en lækker sag. Nu har du vel sørget for at få solgt den gamle mobil (host host mXchange.dk)

  Glæder mig til at følge med på din danske blog…

 2. 2. august 27th, 2008 klokken 15:31

  Tak Vadskær. Nej det har jeg faktisk slet ikke overvejet.
  Mon der er nogen som er interesseret i en gammel mobil?
  Det er en Samsung SGH-E370.

  Har også et par gamle Nokia liggende 😀

 3. 3. august 28th, 2008 klokken 10:49

  Det vil jeg love dig for, der er. Der er stor efterspørgsel på ældre mobiler af flere årsager. Nogle behandler deres mobil hårdt og vil derfor ikke bruge en formue på en mobil. Det er typisk håndværkere og landmænd. De er vilde med gamle mobiler (der ofte er lidt mere hårdføre). Andre er distræte og glemmer tit deres mobil forskellige steder (de investerer heller ikke i dyre telefoner) og slutteligt er der folk, der “bare vil ha’ en telefon, der kan ringe” – altså den gode gamle Nokia 3210 😉
  Den slags mennesker er vilde med gamle mobiler. Så kom du forbi mXchange og opret en profil 😉

  Har lige leget lidt med en HTC Touch Diamond – og må indrømme, at det er en fed mobil, så kan godt forstå, at du er tilfreds.

 4. 4. august 28th, 2008 klokken 14:27

  Det lyder sku fornuftigt nok 🙂
  Jeg vil finde mine gamle mobiler frem og sætte til salg.
  Har en god gammel Nokia 2110i også 🙂

 5. 5. marts 1st, 2009 klokken 05:44

  Hey Claus

  har du stadigvæk din Nokia 2110i ?

  MarkNo Gravatar
 6. 6. marts 1st, 2009 klokken 05:49

  Tror nok jeg har den liggende et eller andet mærkeligt sted.. Kiggede lige hurtigt og fandt en gammel Nokia 3310

Trackbacks

Efterlad en kommentar, et trackback til din egen blog eller tilmeld dig mit RSS feed for denne post. Trackback URL for denne post Kommentar feed for denne post

Skriv en kommentar

Hjemmeside?

Preview
Dansk blog Engelsk blog
Twitter Claus Heinrich