Nyt dansk gamesite med gratis flash spil lanceret

Nogle typer af hjemmesider har det bare med at tiltrække brugere nemmere end andre. En af dem er uden tvivl gratis spil sider.
Jeg har allerede et par stykker af denne slags hjemmesider og forbløffes stadig over den popularitet det har blandt danskerne. Vi elsker simpelthen at nappe et hurtigt spil i ny og næ.

Ved en tilfældighed så jeg at www.flashspil.dk var ved at udløbe, skrev mig på venteliste til domænenavnet via DK-Hostmaster og var heldig at få fingerne i det.
Syntes navnet er perfekt til sådan et gamesite og ville teste nogle forskellige scripts på domænet over tid. (For ikke at ødelægge indexeringen vil jeg oprette de forskellige scripts på subdomæner)

Jeg har fået fingerne i over 10.000 forskellige spiltitler og vil stille og roligt lancerer dem på siden når jeg får mere plads af min webhost og tid til opgaven. Jeg skal bruge over 10GB plads til dem alle og min nuværende webhost tilbyder kun 1GB som maks.
Update: Har fået 4GB nu og der vil blive lagt flere og flere spil op - og de vil finde en stabil løsning fremover.

De Gratis Spil benytter jeg mit eget script og må indrømme at det stadig er det bedste sammenlignet med de gratis/betalte scripts som florere ude på nettet, men det har også sine svagheder. Bla. er det meget sværere at tilføje spil til mit eget script, mens nogle af disse andre scripts kan installerer 1000 vis af nye spil med eet klik via .tar filer.

For lige at opsummerer mine spilsites og deres forskelle:

 • De Gratis Spil: Her forsøger jeg at samle de bedste flash spil og har unikke danske beskrivelser til alle spil
 • Snyd Arcaden: Her kan brugerne af siden dyste mod hinanden via indbygget highscore. Desuden kan der oprettet interne turneringer.
 • FlashSpil.dk: Her vil samtlige flash spil jeg kan finde på nettet blive samlet. Målet er mindst 10.000 forskellige spil.
 • Spil Community Spila.dk: Dansk Gaming Community hvor du kan læse om nye, gamle og kommende computerspil. Opdateres af brugerne selv.

Så keder du dig så kom forbi en af siderne og nap et spil 🙂

Kommentarer

Skriv en kommentar »

 1. 1. oktober 10th, 2008 klokken 22:04

  Måske det var på tide at anskaffe en dedikeret server i stedet? 🙂

 2. 2. oktober 10th, 2008 klokken 22:34

  Ja har været i mine overvejelser længe. Men har endnu ikke fundet den rigtige host til den rigtige pris.
  Og er absolut tilfreds med min nuværende billig host mht. oppetid, hastighed, muligheder.

 3. 3. oktober 10th, 2008 klokken 22:41

  Jeg kan varmt anbefale activewebs.dk! Fin service.

  Lasse HeindorffNo Gravatar
 4. 4. december 24th, 2008 klokken 14:26

  hej, jeg kan anbefale servage.net – sindsvagt store servere, voldsom megen månedlig trafik, og billigt. menneske.dk bor der med 15 subdomæner – og det er uendeligt nemt at oprette nye subdomæner med ftp-adgang. Godt sted, god service.

 5. 5. december 24th, 2008 klokken 15:00

  Servage vil jeg klart råde folk fra at benytte – og i samme ombæring også Yourshelter. Vi havde Byggeklar hosted der i en kort periode, indtil vi oplevede 8 timers nedetid. Yourshelter påstod, at “serveren havde været oppe hele tiden”, men hverken undertegnede, vores udvikler eller en sysadm. kunne få adgang til serveren.

  (Yourshelter skulle så vidt vides være reseller for Servage)

  Lasse HeindorffNo Gravatar
 6. 6. december 24th, 2008 klokken 15:28

  Tak for kommentarer. Og God Jul til jer 🙂
  Vil sige at jeg har fundet en aftale med min nuværende host. De har været meget fleksible. Har benyttet dem i mange år (4-5 stk) og de er stadig de bedste jeg kender til, til prisen 🙂
  Man får lidt mere end man betaler for, sammenlignet med andre jeg har prøvet.

 7. 7. december 24th, 2008 klokken 17:36

  “(Yourshelter skulle så vidt vides være reseller for Servage)” er i mine øjne en meget upræcis negativ reference!

  men ellers glædelig jul,
  k

  kenneth krabatNo Gravatar
 8. 8. december 24th, 2008 klokken 17:38

  Og i øvrigt – hvis yourshelter er reseller, er det jo så dém, der har den dårlige service – enhver server oplever jo nedetid – forskellen på god og dårlig service er jo, om man fortæller sine kunder om, hvad der sker!

  k

  kenneth krabatNo Gravatar
 9. 9. december 25th, 2008 klokken 18:54

  Jeg har aldrig oplevet nedetid på mine andre servere, medmindre den har været planlagt i forbindelse med en reboot/opgradering af software foretaget på min egen anmodning. Og så taler vi sekunder/minutter – naturligvis foretaget på tidspunkter, hvor de pågældende sider havde mindst mulig traffik.

  8 timers nedetid er fuldstændig uhørt og uacceptabelt. Men ja, Yourshelter er den værste synder, når de ligefrem lyver om tingenes tilstand og levere så ringe en kundeservice.

  Lasse HeindorffNo Gravatar
 10. 10. juli 19th, 2012 klokken 21:00

  Du er ikke interesseret i at sælge en af dine sites? Jeg kunne godt tænke mig at komme igang. Men det ville være lidt nemmere med et etableret website.

  Du må meget gerne sende mig en mail, hvis det kunne have interesse.!

  Ellers super fede sider.

  MikeNo Gravatar

Trackbacks

Efterlad en kommentar, et trackback til din egen blog eller tilmeld dig mit RSS feed for denne post. Trackback URL for denne post Kommentar feed for denne post

Skriv en kommentar

Hjemmeside?

Preview
Dansk blog Engelsk blog
Twitter Claus Heinrich