Snup et spil når du keder dig

Jeg kan godt selv lide at tage en lille pause nu og da, slå hovedet fra og spille nogle små computerspil (casual games).
Har du selv en lille spillefugl i dig, vil jeg gerne inviterer dig ind på en af mine Gratis Spil sider.

Denne side med gratis arcade spil kan du enten spille som gæst eller oprette en bruger i forummet hvorefter du kan dyste via highscore med de andre brugere. Som bruger kan du også oprette turneringer af 2, 4 eller 8 spillere og deltage i turneringer de andre brugere har oprettet.

Jeg tilføjer 10-20 nye spil til siden hver uge, så der er en god chance for at finde spil du ikke kender. Mit brugernavn er SnydAdmin derinde og du skal være velkommen til at nappe nogle af mine highscores - (hvis du kan) ^^

Desuden driver jeg siden De Gratis Spil, en spil side som fokuserer lidt mere på struktur, design og kvalitets spil. Dog er siden også noget mere besværlig at få opdateret med nye spil, så forvent ikke at se en løbende tilgang af spil der.

Kommentarer

Skriv en kommentar »

Efterlad en kommentar, et trackback til din egen blog eller tilmeld dig mit RSS feed for denne post. Trackback URL for denne post Kommentar feed for denne post

Skriv en kommentar

Hjemmeside?

Preview
Dansk blog Engelsk blog
Twitter Claus Heinrich