SEO E-bog frigivet - Check den ud gratis!

Helt sprit ny dansk E-bog omkring søgemaskineoptimering er i dag blevet frigivet i 2 versioner. En gratis ”light” udgave og den fulde E-bog der kan købes online.

Der er meget langt imellem at jeg går ind og anbefaler andre ting på nettet, og det vil jeg lave lidt om på, da der virkelig findes et hav af gode ressourcer du som webside ejer simpelthen ikke må lade dig gå forbi.

Twitter og aNyhed blev jeg i dag opmærksom på at en af mine kollegaer i SEO branchen har frigivet en ny E-bog SEO-LEX 10.0 - den tager dig simpelthen med igennem alle de kendte spørgsmål man naturligvis sidder med, når det drejer sig om SEO (Søgemaskineoptimering).

Og der kommer professionelle og gennemtestet tips til hvordan du kan forbedre dine egne placeringer i søgemaskinerne, på den korrekte måde!

SEO Bog - SEO-LEX

Sidder du med en hjemmeside og vil godt have mere og bedre konverterende trafik, så drop alle dine egne små tests og lad dig i stedet for inspirere af dem der har arbejdet med emnet i lang tid.
Tro mig når jeg siger at Thomas Rosenstand ved hvad han skriver om – du vil med tiden (kort tid) få hentet din investering hjem hvis du vælger at købe den fulde udgave af SEO Bogen. Og du undgår at falde i nogle af de mange faldgrupper der findes - et fejltrin kan koste meget dyrt!

For at få en fornemmelse af indholdet, har SEO-LEX 10.0 en gratis ”light” version - den kan du få med det samme ved at indtaste din mail på Bestil SEO-LEX 10.0 light. E-bogen bliver så sendt i PDF format til din email.

Jeg har selv tygget mig igennem light udgaven her i dag, og ser meget frem til at læse den fulde udgave snarest. Mon ikke den gamle ræv Thomas kan lære mig et par ting eller tre jeg ikke kender/bruger – Det tror jeg.

Du kan også læse mere på hans blog hvor han selv introducere E-bogen

Og for lige at vende tilbage til det med at anbefale andre ting på nettet, vil jeg i kommende uge komme med nogle bud på Twitter applikationer jeg finder rigtig spændende og hjælpsomme.

Kommentarer

Skriv en kommentar »

 1. 1. marts 21st, 2009 klokken 18:31

  Ej hvor godt –sidder netop og leder efter en seo bog da vi har en helt ny ebutik vi vil have længere op på google.. Den bog vil jeg hente med det samme, tak!

  Rasmus LøwNo Gravatar
 2. 2. april 9th, 2009 klokken 10:43

  Den bog er guld værd! Jeg overvejer lidt om man skulle investere i den fulde udgave..

 3. 3. april 25th, 2009 klokken 11:36

  Jeps kunne godt være det er en god ide at hente light versionen. Claus jeg tror der er noget galt med din email adresse til koaladesign, da jeg har sendt dig en mail for nogle dage siden.

  BendixxNo Gravatar
 4. 4. april 25th, 2009 klokken 14:03

  Hej Bendixx,
  Av ja tror du har helt ret. Har lige checket den mail og den er død og har vist været det længe. Jeg er ked af at have skiltet med en email der ikke fungere.
  Det er nu rettet til en ny email de steder jeg kunne finde – tak for meldingen

Trackbacks

 1. […] Martin Thorborg har skrevet forordet til SEO-LEX, og han siger bl.a., at den er skrevet, så selv han kan forstå den 😉  Der er selvfølgelig ikke så mange anmeldelser ude endnu, men bl.a. Claus Heinrich har skrevet lidt her. […]

  SEO-LEX 10.0 - Rosenstand blogger på Amino

Efterlad en kommentar, et trackback til din egen blog eller tilmeld dig mit RSS feed for denne post. Trackback URL for denne post Kommentar feed for denne post

Skriv en kommentar

Hjemmeside?

Preview
Dansk blog Engelsk blog
Twitter Claus Heinrich