RSS Feed Portal lanceret i Danmark

Jeg er personligt tit løbet ind i problemer her i DK når der skulle markedsføres RSS feeds fra eksempelvis webshops og andre niche sider der ikke lige passer ind i de eksisterende RSS Portaler som overskrift.dk og blogbot.dk (Disse henvender sig mere til blogs og nyhedstjenester)

Derfor har jeg nu lanceret en ny tjeneste RSSLand.dk hvor du kan markedsfører alt fra a-z - eneste krav er at du har et gyldigt RSS Feed til din side. (noget alle sider burde have, eller bør prioriterer at få)
Alle RSS feeds tilmeldt til RSSLand.dk vil blive kategoriseret i overskuelige kategorier, der løbende vil blive oprettet som jeg får tilmeldinger ind.

Rss Feed portal - RSSLand.dk

Jeg tilbyder ikke en direkte ping tjeneste, men laver i stedet automatisk opdatering hver 5. minut døgnet rundt hvor systemet checker for nyt indhold på samtlige feeds. (Denne værdi og metode ændres måske senere hvis jeg finder det uhensigtsmæssigt og for ressourcekrævende)

Jeg indrømmer at der kan findes fejl hist og her, men står nu og har brug for noget data at arbejde med for at fine-tune alt - derfor vil jeg gerne inviterer interesseret til at tilmelde jeres feed(s).

Som mine andre projekter vil feeds kun blive godkendt efter manuel gennemgang af mig selv. Dette er for at holde kvaliteten oppe og for at lue diverse spam sites fra - dog burde godkendelsen aldrig tage mere end 1-2 dage.
Jeg ændre måske dette til almindelig email godkendelse for brugeren, men vil lige overvåge alt fra starten.

Umm, det var vist det for nu. Skriv hvis du har noget på hjertet vedr. RSSland.dk

Ps. Og jeg kan melde om at jeg har endnu et spændende site i støbeskeen der kan hjælpe med at holde øje med linkpartnere og om de overholder aftaler vedr. linkbytte eller linkkøb. Tjenesten vil ikke være gratis som de fleste andre ting jeg laver, men koster et mindre beløb afhængig af antallet af links man vil overvåge. (Siden er ret specifik og brugerbasen er ikke specielt stor - dog en kæmpe hjælp til dem der har behovet.)

Opdatering oktober 2009:
Jeg har nu også et par nye kataloger hvor du kan få dit RSS Feed optaget.

Kommentarer

Skriv en kommentar »

 1. 1. oktober 13th, 2008 klokken 20:26

  Hej,
  Super initiativ, men har bøvl med at tilmelde mit feed, da jeg benytter feedburner.

 2. 2. oktober 13th, 2008 klokken 21:19

  Tak Søren, og tak for meldingen med feedburner. Det var der slet ikke tænkt på.
  Der bliver arbejdet på en løsning

 3. 3. oktober 13th, 2008 klokken 21:30

  Endnu et super initiativ Claus. Utroligt at du bliver ved med at føre geniale ideer ud i livet på den måde her.
  Du har min fulde opbakning, og jeg har også tilmeldt mit feed.

 4. 4. oktober 14th, 2008 klokken 08:41

  Hej Claus

  God ide! Tak for et fedt site. (et af mange)

  OzaNo Gravatar
 5. 5. oktober 14th, 2008 klokken 14:50

  Jamen Claus, du spytter jo den ene gode ide ud efter den anden 🙂

  Det er bare en skam at du gør det for næsen af mig 😉

 6. 6. oktober 14th, 2008 klokken 17:10

  Tak skal i alle have. Glæder mig meget i finder det brugbart.

  @Lars: hehe, sorry. Tror tit vi tænker meget ens mht. nye projekter 🙂

 7. 7. oktober 16th, 2008 klokken 12:02

  Jeg har forsøgt at tilmelde mit feed, men jeg en besked om, at det ikke er gyldigt, hvilket jeg ikke forstår. Feedet ser således ud:

  dittendatten.com/feeds/posts/default

 8. 8. oktober 16th, 2008 klokken 12:57

  Hej Bjarke,
  Ja dit feed er i ATOM format hvilket vi har en del problemer med pt. Der bliver arbejdet på det, men løsningen er ikke lige på trapperne (har opdateret tilmeldingssiden omkring problemet)
  Eneste løsning pt. er at få tilmeldt sig feedburner.com og konverterer sit feed til RSS 2.0

  Det står som høj prioritet at finde en løsning

Trackbacks

Efterlad en kommentar, et trackback til din egen blog eller tilmeld dig mit RSS feed for denne post. Trackback URL for denne post Kommentar feed for denne post

Skriv en kommentar

Hjemmeside?

Preview
Dansk blog Engelsk blog
Twitter Claus Heinrich