Det obligatoriske 1. indlæg på den nye blog

Well, først og fremmest velkommen til min nye blog her på da.clausheinrich.com.

Jeg har indtil nu drevet en engelsk blog på www.clausheinrich.com og vil egentlig godt beholde en engelsk blog som den er, men har samtidig haft et længe ønske om at udbygge den med en dansk version.

Efter at have læst de første 20 hjemmesider omkring 2-sproget blogs har jeg valgt ikke at prøve de mere fancy metoder, men holder mig til at benytte et subdomæne til den danske version.
Dels for at lave en klar adskillelse for brugerne, men også mere teknisk for at være sikker på at mine "header" informationer fra de enkelte sider og indlæg håndteres korrekt ud fra sproget der bruges. (Jeg ved godt det er muligt at gøre med diverse plugins, men er også en doven hund).

Grunden til at lave en dansk blog er der flere af.

 • En væsentlig grund er at jeg har det bedre med at skulle skrive nogle hurtige indlæg på dansk om hvad jeg har på hjertet, end at gøre det på engelsk.
 • Desuden er min kundegruppe samt det generelle netværk indenfor webudvikling/søgemaskineoptimering blevet mere og mere dansk over de sidste par år.
 • Jeg mener samtidig at "online translation" er blevet så fremskredet nu, så de internationale personer som har en dybere interesse i at læse min blog, nemt kan bruge eks. http://translate.google.dk til at få serveret min side på engelsk eller et andet sprog efter deres ønske. (Disse oversættere bliver bedre og bedre for hver dag, og jeg forudsiger at vi inden længe slet ikke behøver at tænke på at kommunikerer på andre sprog online, da disse translators vil ligge som et mellemled mellem data og brugerne).
  Så kommuniker som du har det bedst med, og lad teknologien gøre det hårde arbejde for dig 😀

Nå, jeg vil ikke belemre dig med mere lige nu. Dette skal blot stå som et nyt indlæg frem for den gode gamle "Hey World".

Kommentarer

Skriv en kommentar »

 1. 1. august 26th, 2008 klokken 15:54

  Der var en fejl i AJAX delen for kommentar funktionen.
  Den burde være rettet nu.

 2. 2. august 27th, 2008 klokken 09:35

  Hallelujah! Det var sgu da en fornøjelse at se dig på dansk. Jeg ser frem til at blive udfordret og udfordre he ri fremtiden. Dit feed er snuppet – og så tæller jeg øjeblikkene, til du skriver igen!

 3. 3. august 27th, 2008 klokken 15:28

  Hej Thomas. Mange tak 🙂
  Ja det var faktisk lidt på tide jeg fik lavet en personlig blog på dansk.
  Nu er den her, og så vil jeg også forsøge at få den brugt – har allerede et par nye indlæg i støbeskeen

 4. 4. august 29th, 2008 klokken 06:03

  Hej Claus.

  Tillykke med din nye blog.

  Sikke mange spørgsmål du nu slipper for
  at svare mig på, nu kan jeg jo læse alle svarene på din blog :0)

 5. 5. august 29th, 2008 klokken 06:10

  Tak John 🙂 Og velkommen til bloggen. Jeg må se om jeg kan skrive nogle fornuftige indlæg nu og da.
  Du er tidligt oppe hva? Jeg arbejder stadig og er ikke nået i seng endnu 😮

Trackbacks

Efterlad en kommentar, et trackback til din egen blog eller tilmeld dig mit RSS feed for denne post. Trackback URL for denne post Kommentar feed for denne post

Skriv en kommentar

Hjemmeside?

Preview
Dansk blog Engelsk blog
Twitter Claus Heinrich