Link til dine Sociale Tjenester via RSS Feed

Via RSSLand.dk har jeg oprettet nogle kategorier der kan gøre det lidt nemmere at få lidt links ind til sine forskellige sociale tjenester som Bogmærker, Twitter, Facebook mv.

Jeg vil ikke begynde at gå i detaljer om fordele / ulemper ved at brede kendskabet til sine forskellige online konti på sociale tjenester, men vil blot informere om muligheden for at få bredt det mere ud.

Bruger du en eller flere sociale tjenester, følger der i de fleste tilfælde et personligt RSS feed med. Dette feed kan du tilmelde til mit indeks hvis du skulle ønske.

Selve hovedkategorien for de Sociale Tjenester vil blive brugt til at samle info fra disse tjenester, mens underkategorierne er forbeholdt jeres personlige feeds.
Fx kan du tilmelde dit Twitter feed eller dine Sociale Bogmærker fra tjenester som Socbo.dk / Favo.dk / delicious.com mv.

Benytter du en eller anden speciel social tjeneste, opretter jeg meget gerne en egnet kategori til dette. Blot foreslå her i en kommentar, eller under din tilmelding på RSSLand.dk

Alle brugere på aNyhed.dk har også forskellige feeds under deres profil. Dog har jeg lidt problemer med lige at få formatet til at virke helt korrekt (der arbejdes på dette og skal nok virke snarest). Jeg giver lyd fra mig her på bloggen igen når det spiller som det skal.
Har du en bruger på aNyhed.dk og meget gerne vil have det ind på RSSLand.dk med det samme, kan du sende mig en mail via admin[@]clausheinrich.com med detaljerne (titel, beskrivelse, søgeord) - så indsætter jeg det direkte via databasen - Bemærk du kan finde dit feed under din Profil på aNyhed.dk

Forsat god uge til jer alle

Kommentarer

Skriv en kommentar »

 1. 1. marts 10th, 2009 klokken 22:13

  Er det mig der er blind, eller har du pilelt det fra igen?

  Jeg kan ikke finde nogen steder inde på min profil på aNyhed, hvor jeg kan tilføje feeds.

  Søren SprogøNo Gravatar
 2. 2. marts 10th, 2009 klokken 22:54

  Meget fint initiativ!

  Følgende kunne jeg godt tænke mig kategorier til:

  Jaiku
  FriendFeed
  SocialMedian

  De bedste hilsener,

  Kasper

  Kasper BergholtNo Gravatar
 3. 3. marts 10th, 2009 klokken 23:39

  @Søren, nej det er absolut ikke dig der er blind 🙂 Som jeg prøvede at skrive i min blogpost er der problemer med formatet fra aNyhed lige nu. Prøver du at tilmelde dit aNyhed.dk feed, vil RSSLand.dk fortælle dig at “Feed ikke er understøttet” – så for ikke at få folk til at tspilde deres tid har jeg for nu valgt ikke at oprette en aNyhed.dk kategori.
  Det er dog en prioritet at få det til at virke – skal lige omkode feed genereringen fra aNyhed.dk til RSS2.0 – Jeg melder tilbage via bloggen her lige så snart det fungerer.

  @Kasper, tak for forslag. Jeg opretter de kategorier i aften.

 4. 4. marts 11th, 2009 klokken 00:03

  @Søren – ok kan se jeg ikke læste dit spørgsmål korrekt.. Har du problemer med at finde dit feed inde på anyhed?
  Hvis det er tilfældet, så gå til din profil, vælg fx. fanebladet “Populære” og ude i højre side vil der dukke et lille RSS Feed ikon op som lister alle de nyheder der er blevet populære som netop du har indsendt.
  Du kan også hive personligt feed ud over dine nyheder der forsat er boblere, dem du har kommenteret, dem du har stemt på og dem du har gemt.
  Håber det hjælper. (Ved godt at Feedet er godt skjult)

 5. 5. marts 11th, 2009 klokken 00:06

  Tror det er mig, der har misforstået dig 🙂

  Troede at der var dukket noget op på ens profil, hvor man kunne TILFØJE feedet fra f.eks. sin blog.

  En af disse dage må jeg se at få lært at læse…

 6. 6. marts 11th, 2009 klokken 00:41

  Ahh fint nok.. Faktisk har jeg sådan en funktion liggende du snakker om, men har ikke ville offentligøre den da det vil skabe for meget autogenereret indhold på aNyhed.dk.

 7. 7. marts 28th, 2009 klokken 12:38

  Respekt for det store arbejde, du lægger i RSS Land (og dine andre websites).

Trackbacks

Efterlad en kommentar, et trackback til din egen blog eller tilmeld dig mit RSS feed for denne post. Trackback URL for denne post Kommentar feed for denne post

Skriv en kommentar

Hjemmeside?

Preview
Dansk blog Engelsk blog
Twitter Claus Heinrich